Digital clock

Tuesday, 20 January 2015

MINAT BARU KE????

Ha nie nak citer sikit pasal minat baru tahun 2015 nie kan hahaha..
xceli, nak kata dapat bonus pon hidak, nak kata dapat durian runtuh pon hidak..
Yang runtuh poket teman je hahaha..

Entah le hujung tahun n awal tahun nie banyak beno..bende2 yang memaut mateku ini..
Ate nak merase apasalahnyer ye dak, Nak kata teman nie kuat membeli belah tu tak jugak, makan tahun jugak le nk membeli membelahnya..yang banyaknya belah mata je tau..buat impian dikala mampu je k..[hahaha ayat memang boleh bla kan?]..

ok lah citernyer macam giniiii... bermula minggu terakhir cuti persekolahan hahahaha..macam-macam hal tau kome, deme nak rabakkan poket teman nie..satunyer kes ini***********************************
                                                                         *
                                                                         *
                                                                         *
Ha nampakkan..tefal kome..nie pengaroh kakak teman..
n dah terpengaroh jugak anak2 teman..[merangkap anak anak asuhan kakak teman..]
Anak2 teman pon udah pandai kome> go shop la..msk pki kuali ajaib sedap la..mcm2, coz mak depa masak guna kuali mahey2 kan..[suami dia yang belikan x pe la] ko hade??
TENGAH OFFER LA KAEDAHNYER TIME TU, HAPPY HOUR


Nampak dah kan?pengaroh dapor dah masuk..kita masuk pengaroh lain pulak k...jeng jeng jeng

Ha nie 10hb bulan ri tu..dekat court maut..dari RM499 tapi jadi RM100


Ha nampak budak 2 beradik tu..buat cam rumah sendiri..mama beli la nie..cantikk
kate kome? rege pon cantikk, ha nak terangkan kaedah yang boleh beli tivi tu dgn rege RM100 kan,, korang kena beratur utnuk dapatkan kupon..unit untuk 10am-12noon tu 10 unit je..so siapa cepat dia dapat k..yg dapat tu sanggup beratus selepas azan subuh k..dapat le beli tibi tu..orang seterusnyer tu bila smpi turn, tengok la item apa yg masih tinggal..teman nk rembat jugak tibi tu..tapi blm suku turn pon udah sold hihihi..so smpi turn yg dapat cerek masak ayo leterik tu rm9 Ok la kan dari rm40+ kan..brand global.. eehh macam2 la rambang mate..ok abis citer court maut kita p kedai lain pulak,,n masih dalam mood MINAT kkk


Ha nie kepunyaan ye..yang kat court maut tu satu je item yg teman beli hihihi..
nie pengaroh paling kuat teman rase dalam teman idup nie hahaha..minyak bangi hahahaha

RARE GOLD..wangian yang sangat2 memukau tau..nie wangian yang best n tahan lame cakap kat korang..giler tau bila AVON buat clear stok nie..memang bengkok dibuatnyer..tapi tu la orang pempuan kan, insyaallah boleh kawal kehendak lagi..bli ikut bajed yg ditetapkan je..selebihnya buat kengangan or buat pembakar minda je..target lain hari pulak beli k..hahahah..

Ingat dah abis dah kaedah membeli membelah poket nie..ada lagi huhuhu..blouse la, seluar la, skirt la..aduh...yg aku nk tak der..lain yang aku beli korang..oohh stop stop stop..

hihihi ok la itu je nak cite k..korang ada pengaroh macam teman x hahaha???








No comments:

Post a Comment