Digital clock

Monday, 1 August 2016

******BULAN PENANTIAN AUGUST 2016********


Aduhhhh nie memang bersawang giler  laa blog teman nie..

Hari tu kalau tak silap ada dah taip2 tapi separuh jalan stop langsung tak pulish.teruk betul perangainyer kan hahahah.

Erm banyak benonyer cerite nak cerita..

1] Teman Ngangdung Setelah 7 Tahun Beristirehat.

2] Teman punyer alahan yang tak suke mengadap segala jenis SCRINT.

3] 5 Bulan ngandung ade beeling.

4] Cek dekat Swasta je..Klilik KK JAUH BEBENO, N BUANG MASA HUHUHU

5] Bulan pose, perot asyik mengeras je 7 Bulan Preggy.

6] Raya pulak macam udah sarat bebeno. kaki pon abis bengkak kome oiii.

7] Start Cuti Raya, DI kg tak boleh tido baring........DUDUK AJE LE TEMAN TIDO ATAS KERUSI MALEH...bertambah maleh le teman kalo rgope itu..

8] Time Perot Mengeras meang tak boleh nak bergerak...

9] 36 minggu 2 ari udah merasa sakit pinggang yang teramat sangat . dari pukul 11 pm sampi 2am teman menahan ingat nak bersalin dah, dapat le terlelap mate malam tu, bangun pagi hilangg sakitnyer...Aumakk masin acah-acah [ulak dia..

10] Sehari selapas tu, ada keluar tanda lendir pink coklat pulak, ingat ha betol dah nie udah nak keluo le si cilik  nie,,ate dalam perot nie aje cergodek beno dia...Akey panjang nie gamaknyer..MUDAH-MUDAHAN moga sihat cerdik bijak  pandai, Baik Budi Perketi dan mempunyai Akhlak Mulia, insyaallah.

11] Pi sepital, cek jalan 2cm, Udah 4 ari balik dari sepital till acah2 mama... dia masih mahu menambah tenaga dan barangkali dia malu..hihihih..tak pe tak pe mama sentiasa menanti.

12] Orang asyik tanya udah cuti ke? Ape dibuat cuti..rgogi je cuti teman,, dok rumah teman sorang jugak, balik teman dok opis, sakit ke teman ada kengkawan..n xpayah nk turun tangga bagai..cuch je kuar pintu opis keta teman udah mengunngu teman depan opis hahaha.

13] Tetamu datang beraya, tetamu membawa juadah hihihi.rezeki teman gayenye..

14] Ermmm persiapan sederhana sahaja..Perkasas 10 Tahun lalu diguna kembali, Alahmdulillah barang yang lama jangan  dibuang.

15] Hari nie udah 37 Minggu, Barangkali minggu keberapa si cilik nie nak keluo ye..


****10 Tahun dulu beruda je yang  xsited****

**** 10 Tahun Selepas Kami Berempat****

*MAMA*PAPA*KAK LONG*ABG NGAH*