Digital clock

Friday, 19 December 2014

TERPAUT PULAK KEPADA SHAWL

Ermm nie nk cite nie, entah kenapa le tetiba bekenan beno dengan shawl..hihihi first dapat oblong shawl..kak ipo bagi,amboi jual mehey mule2, ckp dlm ati bile mesenyer nak gayekan shawl nie,,panjang pulak tu huhuhu 2 meter suku kome..ermm boh dalam lemari dulu la...nak jadi cerita..teman nie ada le niage sikit2 bebaju. tudung2 bawal n shawl man 2,3 ley dulu..negok2nyer customer teman2 bekenan pulak dengan shawl2 nie, shawl oblong cuttingnyer..ujungnyer curve..ate orang dah mintak ye dak teman pon restok le lgi mengikut warna yang customer request..ate elok beno kate deme...best..x yah pakai inner pon ok senang bentuk n senang ejas..depan belakang labuh..

Ate bila org udah pakey, teman menjuey pon kena try lah,,macam mn ke rgopenyer muke teman nie kalu pakai shawl..idak ke bulat je ish ish ish..ate makenyer teman pon gayekan le shawl2 yang teman niage tu...ha nama kedey teman tu NWZ Collection, Sudi sudi le jenguk ye..Ig or fan page Pakaian Muslimah[NWZ Collection]...

Ha moh tengok teman belanje gambo mane rgoper muke teman pakai shawl ye...hihihi

Ha nampaknyer macam menarik..so sekarang nie dok berkenankan shawl curve nie..dengan warna2nyer yang ceria...apa kata kome???ok tak???
nak cuba leh la pm teman ye, or wassap 012-9023596
..Cuma RM18




No comments:

Post a Comment