Digital clock

Tuesday, 9 December 2014

CUTI-CUTI CUCI SAKU..

Cerita Rabu Lepas Cuti jalan seharian, bawak anak2 p jalan-jalan dalam negeri ja..KEMANA??????????????
ZOOOOOOOOO NEGARA JE..

Walaupon orang kata ticket mahal..tak berbaloi..tapi mama n papa igno je la..sekali sekala ja..bukan setahun sekali, bukan sebulan sekali, entah berapa tahun sekali la kott nk coti2 togather-gahter dengan papa n anak2 di hari biasa..susah tauuuu nie boleh dapat anugerah nie...ermmm tapi tak tau sapa yang patut bagi hahahaha....

Apapon dari awal masuk Zoo segalanya berjalan lancar, alhamdulillah...kami sampai awai tau kul 9.40am dah smpi..bekpes pon dekat zoo..hihihi walaupon agak mahal sikit kan..makan bugger je, papa kata jgn makan berat2 nti  tak larat nk jalan hahaha...

Alhamdulillah anak2 pon happy nmpknyer..smpi mngadu dah tak larat le nak jalan, dah penat la mama kaki adik nie nak jalan..hahaha, aaiiik mengalah ko ye..ermmm kejap je penatnyer, dapat rehat sekejap tido dlm keta, bngn je udah mintak nk jln2 lgi..hargu-hargu..




 My Happy Family

Huuu, udah lama x jln2,,penat jugak rase, tp nasib baik separuh jalan naik tram..ZOO


Ha kami nk masuk Panda Giant, nak negok tempat mcm mn ke rgopenyer???
ermm tapi gambo teman idak le cantik beno, gune kemera enpon je kan..

Ha ate ini le panda dekat Malaysia Zoo 
Meet Xing Xing & Liang Liang, 
yang mana 1 Xing Xing or Liang-Liang teman tak pasti hihihi, x dan nk ermbaca..
mintak maaf la ye..hihihi. Dalam nie satu laluan je..satu hala.n satu laluan untuk setiap pengunjung tengok panda tu..

nak ambik bidio bnyk2 cik abang marah, hahaha coz first lupa nk pdm flash,dia nmpk lak..mama ko x abih2 dengan telipon dari awai sampai..huhuhu..ok abang last2 ambik gambar je hihihi..marah kooo..
sebelum org yg jaga tu tegur..baik teman tutup phone..kang terbantot lak nk jln keliling zoo trs balik hahahaha..kat luo smbung ambik gambo lagi ye hihihi..

Ishh, setengah hari, ambik gambo n video gune enpon xcukup bateri laa...bnyk gambo lgi yg x dan nak ambik, tangan pon udah lenguh kome masa tu, sampai anak sendiri pon udah tego, mama nie dari tadi asyik ambik gambo je..huhuhu...ok le mama udah simpan enpon mama, udah nak abeh bateri pon hihihi...

ermmm happy happy happy, percutian yang singkat tp pueh ati le, masuk keta je nurin n akmal ucap terima kasih kat papa n mama, bawak p jalan2 kat Zoo...sama-sama sayang...ok moh balik udah penat kan..

















No comments:

Post a Comment