Digital clock

Wednesday, 4 December 2013

CITER AHAD LEPAS

NAK PERGI SEKOLAH DAH ANAK TERUNA TEMAN...

Tahun depan akmal dah umur 5tahun, 
jadinyer udah tiba masa untuk ke sekolah ye..
Tapi beze beno anak lelaki dengan anak pempuan nie kome oi..
lelaki nie,banyak akeynyer.
time nurin dulu senang skit nak kawal..
yang si kantan sorang niee uiiiissshh memang panjang akeynyer...

tambah sekarang nie susah betul nak test2 baju ke seluar ke
kalu dengan kerelaan dia..jenuhh
bila udah sarung,x nak buakak pulak semula..pas tu berlari2 ooooo
sabo ye mama..anak nak membeso gitu le ye dak..
kalu senyap je rgiso pulak mama nanti..huhuhu

Time tu papa bebudak nie outstation ke Kelantan..
sebenonyer tak jangke pon,nak shoping moping barang sek..
tapi dah alang-alang lalu kat situ..[selayang mall]
ha tau je la..kalu dah p area selayang mall tu..
keluar je ada HARI-HARI, EV FASION,KEDAI KASUT&BAG..
COURTS..KEDAI KAIN..MYDIN uiiittt macam2 kedai ada...
ape lagi dari rugi masa yang lain teman pon tipon le suami teman 
kabo kat dia teman terus beli je perkakas bebudak nie tok sek tahun depan
ate same jugak,,esok2 pon nak tunggu dia p tempat yang sama jugak kan..

Sebabnyer hari tu teman keluo dengan adik,kakak,n abang ipor teman tu ha..
tapi kami jalan asing-asing la..acu depa nie dengan kami laa
so ade la peneman jugak kan...

pilih-punya pilih berminit2,,macam2 heyy..
ooohhh pening mama..macam nak serenderrrrrr jeee
tapi dok pikir mak buyung sorang tu,jenuh menunggu kami kan..
tak sampai ati pulak kesian kat dia
kang tunggu punya tunggu kami tak jadi hampehhh plakkatenyer kan..

tau le kalu orang pempuan beli barang..pilih2 udah lebih 20minit
hahahaha tak der gak lagi yang berkenannyer hihihihi
ok lah tak mau celoteh pangjang2
jom tengok budak yang baru nak masuk sekolah tu punyer ragam ye
hihihihi



ha nie nak soh coba pon teruk bebeno.nak tak nak je dia tengok camera huhuhu

nie udah 2,3 kali soh senyum..alih2 ini rgopenyer
semenjak 2 menjak nie suke beno buat gaye rgope itu
hai le anak...tag harga pon x buang tu nampak. 
udah macam tag name ye dak hihihi, tak pe la..
mama doakan semoga akmal peroleh ilmu yang sempurna ye...

Kejap je masa berlalu, udah semakin membeso anak-anak teman nie haa
kedua2nya udah sekolah dong....

apa pon semoga anak-anak mama n papa berjaya k..





No comments:

Post a Comment