Digital clock

Thursday, 14 November 2013

HARI KARNIVAL USAHAWAN SEK NURIN

Eh lama gak le tak up date, entah la ape ke heynyer
mcm x daye pulak huhuhu, tp hati nak conteng2 gak..
 jom lah tengok ye aktiviti last week ri tu 9hb 
HARI KARNIVAL SEK NURIN..
Dolu2 time sek panggil HARI KANTIN...

Kami p bertiga ja, papa depa x pi pon, coz nk cover tido br balik kerja kul 4pg..
then aptenon nak pergi sekincan,laksanakan tugas yang diamahkan...
so kami tiga beranak nie p seawey pagi dlm kul 9.30 x le awey beno ye...
coz nak kejokan time tengah hari nak balik rmh lak sediakan mkn lunch.. 
apa pon tanggungjawap isteri tu x leh lupa la kann
sebelum papa depa kuar rumah kena bagi perot dia kenyang.. tak gitu???

ha jom dah smpi sek nie hihihihi


ha tengok tu, udah macam smpi kat teman tema ayo...
nurin dah x sempat2 jom la mama, kita nak main water ball tu
lepas tu kita nak naik sampan tu...
ish ish ish x nyabo2
bagi mama lawat kawasan dulu kata teman hihihi
akmal x nak main water ball tu yang dia nak dok masuk dlm ayo tu
macam2 peel depa nie,, fening mama korang tau..

ok kita pusing2 dulu tengok apa yang ada ye
teman terjah kawasan sewaktu dengannyer je..smpi kebelang2 tu x p pon
dekat depan2 tu ada le gerai2 jual makanan, permainan, ayo dll 
yang tak lalunyer menan tu le ate setiap gerai yang pergi nk beli tompo komeee
kupon tu nurin dah beli awey2 dah dia beli dlm rm20..
x cukup rgopenyer kome oiiii,,,pastinyer berpuluh2 henggit gak le abis kat situ ja..
ate mana nak buatnyer ye dak?

ate mana nak cukupnyer...

RM7 Henggit 7minit

yang nie RM5 henggit 15minit

tang nie ja dah rm12 hinggit sorang,
bebudak nie memang kat cnie ja la tumpuannyer...
walaupon berpanas2 tu...


ha kome bayangkan sebijik bola dok 5 org sib baik kecik2 ja bebudak nie
pas tu dengan panasnyer..bergolek2 pulak atas ayo yang dibawah sinaran matahari
huhuhuhu tapi depa kata syok mama 
buat kata akmal huuuuuyooo hebatnyer..
entah ape yang hebat tak tau la dak tu...
udah keluo dari bola berpeluh2 pon hebat gak kata depa ish ish ish


Ha nie udah namanyer anak lelaki kan memang lasak...
mula je mcm mat jambu,,siap menangis lagi ko
bila dia nak trn dari gelongsor tu belon tu bergoyang2 hahahaha
hilang macho ko dekkk oiii beria2 no nangisnyer..
lepas tu ada sorang budak nie tlg pegang tangan dia
ha tengok le tu yg baju oren tali pinggang belang tu,,dia paling hebat kononnyer


nie nak tunjuk aksi nie 
tonggeng kepala dulu
org lain lompat2 dia tunjuk aksi pulak..kemal kemal


ha budak2 nie dah beraksi huhuhu
eeehhh udah le kome oiiiiii, udah basah baju mama nie wehh
moh kita ronda2 tempat redup pulak eehhh
dari kul 9.30 spmi kul 11.20 dok tang nie
sib baik kulit mama tak rentung lupa nak pki sunbeloq hahaha



ate kome tengok le tak pendek2 barisannyer 
nak tunggu giliran naik bola ayo..ngn kayoh sampan
alih2nyer depa x menyempat2, boleh pulak depa terejun terus je dlm ayo tuu
ohhh bebudak..
itu budak baju olen are bnyk protes oiii dia punya muka x mau balik oooo
konon mama takut la dengan dia...
tak nak balik leh dok ja tang tu noooo...
eeehhh tak leh2 ape lak mama ko nak jawap ngan papa korang kang
reti bawak anak keluao, tak reti pulak nak bawak anak balik lak katanye karang
siapa yang kena marah...MAMA JUGAK... tak patut...ish ish ish
TAPI yang syyokkknyer dah nk balik masuk keta tu
si budak baju olen tu cakap
BEST BEST BEST,,,, TERIMA KASIH MAMA SEBAB BAWAK ADIK MAIN BOLA N
BELON GOYANG2 TU...kakak pon ckp tima kasih mama..
huhuhu SAME-SAME ANAK2KU..

Errrmm ok lah ye kengkawan teman nk kena beredo nie....
nanti kita jumpa lagi yee...





No comments:

Post a Comment