Digital clock

Monday, 29 April 2013

WINGS ROCKESTRA 26.4.2013


Ha ni memang first time ko..teman tengok kosert hohohoo tapi ini bukan konsert kat dataran2 tau..
tapi konsert di tempat VIP hohohohooo,,, ini semua pooyoo...hahahaha

TQ sekali lagi yang tak terhingga pd boss n family,kerna sudi jemput n belanja kami suami isteri ke konsert nie,, hihihii mula2 rase debar gak apa yang ade dekat istana budaya tu,,sebelum nie dengar2 citer je org p sana tengok macam konsert dengan ticket yang beratus2 tu nk buat hape kan..mahal giler..rupenyer2 udah le konser wings pulak tu..hahahaha..

tapi bila dah makin hampir waktu persembahan tu..perrrhhh udah rasa macam acara org coporate pulak,,yang datang tengok konsert ramainyer pakai kottt ooo...hahahaa..nak tengok konsert ke nk meeting nie hihihiii...rupenyer udah etika bepakaian tok masuk ke Istana Budaya hahahahaa,, buat kata AWIE deme udah rgasa macam dato2 hahahaha rockerst pakai kot, udah jln tangan pon letak belakag hihihihii...

Tapi mula2 masuk panggung tu makiiihhh macam tengok wayang je ke>>>>screenn je penuh atad pentas nie...waduhhh ticket mahal tengok screen je..hahahaa tapi cakap dlm hati je la..kang bersuara dengan suami dia kata nampak no pulak bini dia nie hampehh kan hihihiii...tapi dia tau kot isi hati teman...dia pon cakap, pentas nie besar ma..luas kedalam,karang dia bukak le screen tu ooooooo panjang teman menjawapnyer hahahaha.


Ha nie ticket kami..seat K07 n K08..tempat yang sangat best...bagi kami...bukan le class atas, tapi strategik le bagi kami..santik sangat...hihihii..



Nie le suasana dalam auditorium,,time nie peminat2 wings tengah masuk ambik tempat masing?

Lampu dah mula dimalapkan, persembahan akan dimulakan tidak lama lagi...screenn telah dibuka,,dlm hati aahhh le kosong je pentas dia jauh kedalammm,,yang ada kru2 je yang aku nampak...

tetiba....org atas dah sorak dulu...coz depa nmpak pntas okestra sedang dinaikkan dengan alunan okestra yang gamat beralun....perrrhh hebat betul...teruja kejap..


                                                       Gambar ehsan google..

Lepas tu turun pulak kepala2 kumpulan wings tu dari atas ,,,hua hua hua....tepeguun gueeeeyy....

Gambar ehsan google

Ha nie pentas wings pulak naik keatas cukup le furomnyer rockestra...memang gamat suasana degan alunan okestra n muzik rock nie versi VIP nieee memang besttt laaa...

Apapun tq tq tq pd boss suami yang beri penghargaan nie kpd suami,,n saya,,harap suami akan lebih tekun bekerja mencari rezeki tok keluarga...wad kata boss dia kerja2 jugak..sekali sekala..time riadah bersama family pon kena ada jugak..tp maaf la katanyer anak2 dibawah umur 6 tahun tidak dibernarkan masuk...








No comments:

Post a Comment