Digital clock

Wednesday, 3 April 2013

ALAAHAI SAYANG Oiiiiii

Nie Citer pagi2 tadi antara pukul 6.15am-7am


Hok nie la budak yang dok buat haal pagi2 hari,dah le bangun kul 6am time2 tu pulak time kita nie nak mandi  solat subuh,lepas tu nk kejutkan si kakaknyer pulak bagun nk siap2 pi sek..Bantaiyer si akmal menjerit2 pagi td, semua serba x kena bagi dia..nak ini la nak itu la..aduhaiii sabo giha oiii sabooo dok pujuk ht sendiri..dok pikirkan hari masih gelap kan kalu x lm dah radio berbunyi hihihihii bukan tu je ragamnyer ada lagi smpi le kul 7am tu...

Yang nie tengah tunjuk perasaan, dok kutil2 duit syiling tu..org dok sebok bagi kak dia duit belanja dia pulak   nmpk balance syiling atas meja tu ohhh menjadi le lagi ragamnyer..xabis dengan tu tetiba je kakak tengah b.fast dia bawak lari lak cawan air kak dia nmpk x tu...sib baik la kak dia pon suara dia cool lg pg nie sabor ye sayang...

Ha nie lagi la brtmbh2 heynyer,,sebok la dia nk turun ikut kak dia,,nk p sek..kak dia pulak turun x tunggu dia buat sebab betul le, budak nieee...dah disuruhnyer pulak saya dok hantar dia turun bawah,,,haaiii lah anak ooiii sebabkan pagi2 hari le mama ko ikut ragam ko,kalu x jap gie bantainyer dia bunyikan radio abis pakat bangun pulak baby2 jiran2 yang tengah tidur tuu.


Hai la anak oii..tapi kengkawan si akmal nie rase yang dia tu nak kena manja2 sikit,,tidur pon susah betol dia nak tidur kalu x berlengankan mama dia nie..naik kebas tangan dibuatnyer..kalu macam nie la gayenyer, dah tiba kot masanyer nak bagi depa nie adik hihihiii...x pe la nak mama harap time2 sekarang nie je la korang nk buat peel pon ye..dh besar nanti harap korang jadi anak yang soleh & solehah ye berjaya dunia akhirat..amin


No comments:

Post a Comment