Digital clock

Tuesday, 2 April 2013

Reunion Kengkawan Meranti

Nie Citer Sabtu pagi tau...
Reunion Kengkawan Meranti Sri Damansara,
Kami p minum pagi kat RESTAURAN TEMPAYAN SG BULOH..
Sejarah perkenalan kami,ha ha ha 
Masa tu  kami ambil lesen di sek memandu yang sama di segambut pd thn 2008, 
Dari Situ le kami berkenalan..Dengan Kak ifa, Eija Rosniza & Ija Viva hihihihi
hihihii Saya Repit Ujian Komputer alhamdulillah Test JPJ lepas,,,Lega betul time tu....
Kak Ifa Rasanyer ripit JPJ kot x pasti la [Kalu tersalah kata,maafkan saya ye kak]...
2 eija tu pon passs jugak.. jadi dari situ la kami menjadi sahabat 
Dalam Kami bertiga ija Viva je belum kawin,siapa mau cari jodoh dialu2kan ye...
Suka dan duka kongsi bersama hihihihihii syokkk wooo ingat kenangan dolu2...
Ha yang baju biru tu la ija Viva hihihii yang sebelah dia tu eija rukiza n 
yang tersenyum ayu tu dh tentu la kak ifa hihihihi..
Yang nie pulak Reunion Si cilek hihihiii 
Gambar kiri atas tu dh tentu la anak saya kan hihihi
yang dok nmpk sipi2 saja kanan tu akim,anak kak ifa mcm mak dia le pemalu le kott
ha yang bawah kiri nie pon pemalu gak tp mak dia x malu hihihii Cik Wiyah Celoteh hihihii x henti2 mulut dia bedebet2 ms mkn,mkn dia boleh tahan jugak wooo cute sngt
yang kanan bawah tu depa main dkt ply grnd kat yang disediakan oleh pihak 
restauran TEMPAYANG sg buloh...best best best
ha nampak tak baby tua bucu dinding tu,,si akmal oohhh nmpak gayenye sudah tiba masanyer untuk add bby hahahaha insyaallah kalu ada rezeki saya terima...

Ha yang nie puluak Namanyer OREO CHESS CAKE
sebelum kami kuar dr restaurant tu kak ifa bg kami buah tangan cake tu..
memang sodap, ye la dia kan tokey kek hihihiiii
pas tu kami buat kata putus nk p jalan2 dekat The Store sg buloh..   
 smpi dekat sana ja perrhh macam2 ragam si cilek2 tu maklumla dapat lepas berjalan..
n bnyk benda yang menarik perhatian mereka di shopping mall tu kan..paham2 je la
smpi kami mak2nyer pon fining ooooo tp tetap happy...
kalah la reunion kami, si cilek punyer reunion lagi hebat ko..
apa pon tq kat semua kengkawang..
opppsss terlupa gak nak ucapkan Ribuan Terima Kasih Kat Suami2 
Sebab membenarkan kami keluar bersama2..

4 comments:

  1. seronoknya bila berjumpa geng geng kan..
    then makan2 ....
    fuhhhh memang best :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih semua kenkawan...lain kali leh jumpe lg. Yo la ziha...ripit JPJ test, x lepas2...hehehe.

    ReplyDelete
  3. TQ smua...Tq jgak kt k.ifa siap bg gift kt kami lg...hehehe.....nnti kita set time lg ok....

    ReplyDelete