Digital clock

Wednesday, 14 May 2014

BIRTHDAY NURIN 12 MEI 2014

Happy Birthday Nurin Aqilah..
Ermm xceli beethday nurin 12 mei tu, idak le sambut beria2 sangat pon, walaupon esoknyer cuti wesak kan,
Tapi itu budak aaree banyak diman ooo, mau itu mau ini hahaha..bukan dia nak emas penuh lengan pon hihihi.dia mintak nak buat kat sekolah, bukan le x boleh ye dak.masa tu tidak mengizinkan di sekolah pagi, pas tu dia tukar pulak sekolah petang la katanyer. errmmm x boleh jugak la nak oiii, kan masih exam lagi sekolah petang tu..

Ermm alih2 untuk tidak menghampakan si Nurin la kan..mama boleh bg godies kat kengkawan nurin, tapi kengkawan dekat2 rumah la ye..mama balik kerja mama bli kan ok.. haa ok Nurin terima..petang jumaat tu mama pon menyinggah2 le mcm2 tempat. speed 99 ermm mama bli ayo kotak, secret rasepi mama bli kek slice je ye hihihi,, kedai bugger mama bli benjo je, ermm ok la kan bg ayo kotak n benjo kat kengkawan Nurin kan, itu pon idea nk bli apa tok godies tu pon last minit, teringat menu kak syaniaftersix buat birthday cik gebu bugger hihihi tp udah mlm kan, teman pek2 masuk ayo kotak n benjo then soh la Nurin p bg kat kawan2 dia..lepas mahgrib tu.alhamdulillah selesai dah hajat mama n anak...


HAPPY BIRTHDAY KAKAK SEMOGA JADI ANAK YANG SOLEHAH
SIHAT SEJAHTERA N BERJAYA DALAM HIDUP

ha kek tu, kena beli 2, sebab nanti si kantan tu tarik muke pulak x dpt nk tiub lilin hihihi
tapi alih2 mama yang makan kek tu hihihi udah ujung2 baru le dia mintak hahahaha


Ha nie je la hadiah dari mama ok la kan..janji Nurin suke yee..
mama pon happy




2 comments:

  1. Happy birthday!!! Assalamualaikum, saya blogwalkign kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    ReplyDelete