Digital clock

Wednesday, 26 February 2014

LAYAN JE LA...

Ha lame kan x up date..
Ish ish ish, bz la kawan..
la nie kat opis, ada shooting AIBOT X6

ha nie la bende alah AIBOT X6 tu, 
gambo kecik tu tau, yg beso tu teman hihihihi..

tapi tu la nk update citer tanpa gambo x syok..
entry bergambo nak jugak bog gambo ye dak..
phone simcard buat hal, x leh nk bace la hape la,,
bukan phone yang nk bace, 
teman yang nak baca pon dia kata tak boleh nak bace,
abeh sape yang silap nie, teman ke phone? huhuhuhu

tak pe la janji masih boleh guna talk to talk
daripada kene kuar $$$$$$....beli phone baru, ikutkan aje la peel dia
dia kata tak leh nak bace jgn bace kan hahahaha...

ok la jom la layan ape aje entry yang boleh boh gambo ye...
ha nie teman dok belek-belek album, tertengok pulak gambo
baby n kanak riang nie...
ohhhh so swett rindu kate kat korang...
ooo alaihaiii, sekarang deme udah beso..
udah sekolah belake..cepat beno masa berlalu..
ate mase berlalu, umur dulu pon udah meninggalkan kite ye dak???


CAYANG KORANG
                           







4 comments:

  1. Bebudak nie time kecik-kecik comel kan, geram je kita negoknyer rase nak cubit2, udah beso geramnyer lain pulak asyik menjerit2 mama dibuatnyer hihihi

    ReplyDelete
  2. Koporatnya gambo tuan blog..hehehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha koporat le weh, ape gunenyer kalu idak digunapakai hihihihi

    ReplyDelete