Digital clock

Thursday, 30 January 2014

UPAH P TAMAN TASIK

Mama kita tak nakal-nakal pon 
mama boleh bawak kita pergi taman turtle tak?
errrmm mama pikio kejap k!!!!!
ala boleh la mama, kita nak tengok turtle je, pusing dekat air pancut je...
alahai sian beno pulak bunyinyer...

ERRRMMM ok la, tapi kejap je ye...
hari nak hujan nie>>
kami p, lepas kuar dari shopping mate
teman pon tunaikanle permintaan bebudak tu...

sampai2 je pon udah rintik-rintik benonyer
tapi tasik kan banyak pokok, so tak rase le titis ayo ujan tu..
 deme kate nk p tengok turtle je,idak pulak deme nak ke playground
lagi pon time tu awal lagi so dekat taman permainan tu x ramai lagi
macam risau pulak nk bg depa main situ..
coz yang ramainyer dekat tasik tu je dengan org berjalan kaki n joging..

tmn permainan tu pon jauh ke atas..kalu jadi ape2 susah pulak
kereta pon parking dekat pintu depan kira jauh jugak nk bertapak tu,
nasib le depa pon tak mau..just nak tengok turtle je katenyer
ok la tengok le puas2 k.. 


Tengok le macam2 aksi si akmal, anak jantan le katekan
lasak tu tetap ade jugak..yang nampak itam2 dlm ayo tu turtle le
jengok muke nak cari makan....

ok jom sambung koje...





No comments:

Post a Comment