Digital clock

Monday, 28 October 2013

JOM CERIA2 SELALU,,,TUKAR TOPIK LAK LA YE??

JOM KITA CERIAKAN KAMAR TIDUR...ANDA
WARNA CERIA MEMBUATKAN SIPEMILIKYA 
SENTIASA TERSENYUM JA....



KELEMBUTANNYA MEMBUATKAN ANDA TERUJA


Cantik n berkenan tak kengkawan nengoknyer,
jika berminat sila tinggalkan pertanyaan anda ye..
siapa cepat dia dapat hihihi
ianye sangat lembut dan selesa hihihi

CIRI-CIRI: 
1. Material 100% cotton gebu 
Saiz 250cm x 230cm (untuk katil Queen dan King )
3. Berat cadar 2.6kg
4. 1 Set ada 2 sarung bantal dan 1 cadar quilt (tebal)
5. Warna tidak luntur... makin kerap cuci, makin lembut cadar ni
6. Kain tidak berbulu

KEISTIMEWAAN: 
1. CADAR MELEKAP / TIDAK RENYUK / STATIK / KEMAS
Tak perlu susah payah nak menonggeng2 kemas katil
Menjimatkan masa, cuma susun bantal je
Tak stress kalau anak suka main atas katil, sebab x bersepah pun
Suami dan anak2 akan jadi rajin utk kemas katil

2. CORAK DAN WARNA CADAR YANG CANTIK
1 cadar ada 2 design... boleh guna depan belakang... jimat kn… 
Pelbagai corak dan warna yg menepati citarasa anda
Konsep Moden, kotemporari, English, cartoon, klasik , elegant semua ada
Warnanya tidak luntur walau di cuci berulang kali
Memberikan ketenangan hati dan mata bila tengok cadar yg cantik je dlm bilik kita
1
3. KAIN SEJUK, GEBU , SELESA , DAMAI
Materialnya sgt sejuk dan selesa walaupun bilik tak pasang aircond
Utk yg ada baby, baby anda pasti lena dan tidak berpeluh2 ketika tidur
Tidak perlu dry cleaning, masuk mesin basuh je
Cepat kering bila di jemur


  Harganya hanya RM160 (termasuk postage) 



No comments:

Post a Comment