Digital clock

Monday, 8 April 2013

Shopping moping


Hai semua, hari sabtu ri tu lepas p hantar rombongan pengantin perempuan ke sebelah lelaki bg pihak tuan rumah kenduri last week tu hari, dekat Taman Ehsan Kepong je, dekat je hihihii lepas je makan kami p menjongket ke Selayang Mall, tujuannyer nk cari baju boria tok kenduri wedding adikku,,tapi x jumpe2 n x der yang berkenan dihati..alih2 pusing2 masuk le satu kedai serbaneka tu entah hape namanyer, mcm2 ada barang2 hrdware, deco2 rumah ada..n macam2 la antaranyer tu ha brg2 yang berkenan di hati teman hihihii..santik x hahaha yang pasti murah2 je bende alah tu x pernah pon beli yang mahal2 hahaha...


Ha nie la baju tok org lelaki,yang tok perempuan kami beli kain ja yang macing dengan warna baju tu...hihihi berboria le nampak ganyenyer kami nanti...memang cukup pon kalu nak buat kumpulan BORIA hihihihii,, baju tok papa bebudak nie sib baik la muat koooo,,kalu x memang teman menagis susah nak cari baju dia tu, coz orgnye x ikut sekali hihihi ini last saiz tau to XXL, abg ipar 2 org lagi masing2 pakai saiz XL n M hihihihihi saiz menantu lelaki mak paling kecik M la hihihihi,,insyaallah menantu baru pon badannyer saiz M gak hahahaha...kain tok perempuan nnti teman up load esok ye insyaallah...kalu kome nak negoknyer le yee hihihihi




2 comments:

  1. kkdg plan nak beli lain...
    tapi lain lak yang dibeli...
    asalkan menawan kalbu kan sis...
    tu lah pompuanssss....hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. pempuan kalu membeli belah x cukup 1 jam hihihihii

    ReplyDelete