Digital clock

Monday, 15 April 2013

Aktiviti Masak Memasak

Ha nie citer hari sabtu ye lepas yee,,belum basi tahap gaban lagi yeee...hari khamis mak n adik mai dari kg..depa naik bas ja smpi KL dah petang,ambik depa kat stesen keta pi kat kepong sentral ja..smpi2 terus dok bawah n bermalam dekat rumah yong dulu esok nyer baru naik atas tidoq kat rumah kami pulok...ikut turn...Ha hari sabtu tu mulanyer nak anta mak p umah k,yang tapi x jadi, coz rmh depa x dok ayaqq..so tukar plan,,kak yang family n nyah family mai berkumpul d sri damansara tok kami berkumpul sekali lagi bersama keluarga...menu makan tengah hari tu buat nasi ayam jaa simple mimple....tapi sodap depa kata puasss hati masaknyer kalu negoko org selera makannyer..alhamdulillah.tapi makan tok family saya n mak ja, petang tu baru kami berkumpul kat bawah rumah yong.


MENU PETANG



Menu minum petang pon disediakan le ye dak? saya sempat dok menguli karipap pusing tu ja lepas makan tengah hari tu..rgasa macam menu tu senang,mudah n menyelerakan hihihihiii..yong pulok goreng mee..nyah n k,yang beli kueh muehh pulokk penuh la meja time tu n mula le x tau mana yng nk dimakan...seronok dngt time tu..berkumpul anak beranak, tapi x sempat nk snap pic,coz dok ralit sembang2 smbil layang ragam bebudak sepupu sepapat tu kalu dh berjumpe mcm2 hey..hihihihi karpap nie antara menu2 kueh mueh paberet hubby tu yg rgasa x penat buatt apa yg org suka mkn dh tentu licin ja bekas dia hihihihii ok smpi cnie saja no...da da..


No comments:

Post a Comment