Digital clock

Monday, 18 March 2013

Sepetang Dihujung Minggu

AKTIVITI PETANG SABTU
Sepetang di Tasik Biru Kundang, nie la aktiviti kami anak beranak, pusing-pusing cuci mata...tengok matahari terbenam,,,pas tu pusing-pusing cari makan lak yee...


Lepas matahari jatuh kami pon beredar le dr situ ye dak, tak kan nak dok tepi tasik sampai malam pulak hahahaa,,,destinasi seterusnya BBQ & STEAMBOAT BUFFET KUANG....Ha dari bulan 11 thn lepas nak mai makan kat cnie tapi ada je halangannyer..tapi memangdangkan hari tu kami p pusing2 dengan abah n mak hubby..almakanyer terpikir kat pikiran nie haaa bawak makan kat BBQ kuang okkkk...errrmm alhamdulillah mertua pon happy n enjoy makan kat cni,,,,nanti kita mai lagi no....
Harga dia siap pakage dgn air n ais cream cedok2 tu..
DEWASA RM22, DAN KANAK2 7Thn keatas RM15,
nurin tak kena cas pon bebudak nie makan tara mana la sangat kan.alhamdulillah tokey kedai nie pon paham...Yang Mak n pak depa Makan le beno-beno [puas]..

2 comments:

  1. bestnya dapat tengok matahari terbenam gitu...
    tenang je kan...

    betul lah tu...budak2 slalunya bukan makan sangat pun kan sis....
    kita ni ha yg makan over2 hehehehehehe...

    ReplyDelete