Digital clock

Monday, 25 March 2013

Kemas Mengemas

Pagi-pagi tadi saya merajinkan diri tok kemaskan meja,dan sewaktu area dengannya...hihihii bnyk x bnyk la sebakul jugak le sampah srap yg dah dikeluarkan,,pas nie kalu my manager masuk office lepas cuti besalin mesti dia kagumm tengok meja teman sebelahnyer tersusuun rapi ja hahahaha,kalu x sblm nie ya allah,saya sendiri pon x tau mana datangnyer benda2 yg x perlu tu..hihihii ha hangpa tengok saja lah setiap pesegi meja tu penuh dengan barang2 yg wajip ada atas mejaku hahaha,,itu belum tengok bawah meja lagimacam-macam ada....tp hari nie hati rasa mcm baru mula nk mula kerja kt bilik nie hihiihiii, macam staff baru kemas tempat sndiri coz takut nnti org lama mai bilik kita tengok bersepah2 pulak kan...hihihihii 
semoga saya dapat laksanakan tugas2 yang diberikan dengan sempurna amin...

No comments:

Post a Comment