Digital clock

Thursday, 14 March 2013

Hai Hai Hai...

Hai kengkawan..entry pendek ja nie..
Ingat tak pasai kawan saya syaniaftersix tu..dia x bersalin lagi..ingatkan hari selasa tu turun tanda dah nak bersalin..

Tup-tup dia sms bagi tau baru balik chek up kat sepital..misi kata leh balik dulu...uuuiissh baby tak mau kuar lagi , syok yee dok dlm pewot mama tu..
siap sambung balik masuk kerja esoknya hihihihii

Itu lah pengorbanan seorang ibu....ish ish ish besar sungguh pengorbananmu oh ibu>>>smlm due datenyer pon dia tak mau kuar lagi...apa yg penting kita doa untuk syaniaftersix n baby yg bakal lahir semoga dipermudahkan nooo...

2 comments:

  1. salam kenal n folo di sini..
    saya terbang dari blog syani..:)

    ReplyDelete
  2. Tq,salam kenal juga..hihihii saya belajar dari syani..hihihii

    ReplyDelete