Digital clock

Monday, 25 February 2013

Penguhujung Kisah Pengenalanku...

Salam Semua...
ok hari nie nak tutup citer pengenalan diri k...cube la bace ye....

La nie tiba masa nk citer sal berfamily pulak....lepas berjumper berkenalan beberapa bulan gerak hati kata ok nie la jodohku,,,alhamdulillah kami sampaikan hasrat hati kami pd yg lebih tua,,saya kpd abang kandung n pasangan pd family dia laa..alhamdulillah semua berjalan dengan lancar...bulan 3 tanggal 12hb 2005 kami bertunang,,saya langkah bendul tauuu hihihiii memandangkan kak saya tu masih dok belajaq lagi makanyer saya tetap gak le nk langkah bendul tu hihihihii tarikh kami lasungkan perkahwinan pon terus ditetapkan pd hr pertunangan tu iaitu pd 2.6.2005, 3 BULAN je bertunang,,,baik terus nikah je ye dakk??tapi org kata asam garam bergelar tunangan org nie lebih mencabar jd nk rase jugak le..hihihihi
bukan ape dlm masa 3 bulan akan datang tu sempat le jugak kami kumpulkan MONEY2222 BETUL LA KAN?, apa pon alhamdulillah semua berjalan lancar,,bak kata org tua2 hebat jugak le dugaannyer setelah bergelar tunangan org, bahkan dugaan tu tetap ada disaat nk naik pelamin tu subhanallah hebat betul ko..tp syukur juga kami dpt atasinya dgn berkhemah....DAN HASILNYER kat bawah nie la...umur 21thn dah ada sorang anak...tiga tahun lepas tu add lagi yg no.2..gambar tu si kakak umur 3thn,adik 5 bulan kot...hihihii syukur alhamdulillah diatas rezeki yg diberi..mama n papa sayang sama kamu.....moga jadi anak yang soleh n solehah ye nakkk...ha lepas nie boleh masuk citer yang fresh2 pulak ye.....jumper lagi..

No comments:

Post a Comment