Digital clock

Friday, 5 September 2014

KALI KE-2 NURIN SEMPUT

Nie citer semalam dalam kul 12.15pm phone bunyi...ehhhh nombor sapa nie?
Assalamualaikum nie mama nuri? uiiisshh ati dah detik dah, apehal si nurin nie?  ye saya..saya ustazah.....lupe nama..nie nak maklumkan kepada puan, nurin tadi ada sukaneka..lepas acara larian tu..dia semput...aareee?semput..ye puan saya minta maaf sebab x tahu pulak dia ada semput..ehhhh x pe ustazah..tp rasenyer pon memang dia tak der semput..dgn konpiden je bercakap dengan ustazah tu..errm boleh tak puan jemput nurin di sekolah..saya ada dengannya di dewan..ok ustzah..mintak maaf ye puan mengganggu puan..eh x pe ustazah..assalamualaikum..

Letak je phone.time tu nk pi toilet, time tu la jantung tetiba degup kuat..sambil tu pikir jugak,, adduhhh ape la pulak akai anak aku nie???ye ke dia semput...ha nampakkan mama sendiri pon dok syak anak macam2 huhuhu..Sekalinyer..baru teringat daaaa..yang dia pernah semput dah sebelum nie sampai kena sedut gas...alamak..betul la anak aku semput, mengong betul aku cam mana leh tak hingat pulak, huhuhu..Mungkin sebab benda tu jadi sekali sekala la niee jadinyer,coz memang x pernah ada  memori yang mengatakan anakku ada semput..tapi apakan daya kita hanya hambanya yang lemah..aku terima seadanya..

Sampai sekolah terus jumpe Nurin then baru cakap balik dekat ustazah tu yang mama dia lupe yang si nurin pernah semput sekali huhuhu..tengok keadaan nurin masa tu dah kurang dari awalnyer lega sikit, keluar sekolah terus je bawak pi klinik..takut melarat..dan akhirnyer...


Nie le obatnyer kan..
ok la mama doakan anak2 mama sihat-sihat sejahtera ye..



1 comment:

  1. moga cepat sembuh adik nurin... -salam perkenalan sis,,, jom jenguk2 blog sy, jgn lupa follow yea :) cantik blog <3

    ReplyDelete