Digital clock

Wednesday, 16 April 2014

SENYUM LEBO

Citernyer gini, sabtu  lepas kan balik kg
kami balik dari hari jumaat sampai ahad mlm
dlm dok sembang2 dengan sepupu-pupu
hubby teman dok bedek2 le tipon sepupu-pupu
ate semua deme gune tipon canggih-manggih...

Lepas je lunch beria-ria hubby teman ajak kuar pi pekan Batu Gajah
nak pi kedai tipon tengok-tengok huhuhuhu
kami pon pi la dengan sepupu, anak2 n pok chik 
semangat benar hubby teman nk nengok tipon, nk beli tok teman katanye..

Uittt senyum lebo wehhhhhh
ha akhirnyer....nk tengok tak
jeng jeng jeng

NOKIA C3 vs SAMSUNG GALAXY GRAND
Advance Birthday Present katenyer
errrmmm Tq darling la kate teman hihihi

Ha ce kome tengok sebelah kiri tu, lama beno teman guna phone tu, udah lebih kurang 5 tahun tau teman guna sesuatu gajed tu huhuhu itu pon hubby teman jugak bagi present birthday jugak, tapi itu belated birthday gift...itu pon bersyukur rasenyer..







4 comments:

  1. samalah..selagi x en suami yg tukar..pakai la sampai rosak

    ReplyDelete
  2. nak kuar duit sendiri idak le kot, yg teman bli sendiri samsung rege RM90 henggit hahaha

    ReplyDelete
  3. bukan kedekut, tp rase mcm xperlu pulak nk tukar2 phone...pakai le selagi boleh, tp bila ada yang memberi say tq je la hihihi

    ReplyDelete
  4. Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita

    ReplyDelete