Digital clock

Wednesday, 26 March 2014

FIRST DAY KUALA LINGGI, MELAKA

Terubat luka hahahaha..ape ketawa2...

Kesah terubat luka tu..last week punyer citer k..phm2kan aje la..sekarang nak citer happy tak mau nak muram2 durjakan diri..nanti kome sedeh pulak baca entry teman, asyik sedih memanjang pulak huhuhuhu...

Ok 22 March 14 ri tu kami ada family day, sebelah asben teman..di Kuala Linggi Melaka...
so alhamdulillah teman dapatkan emosi kegembiraan itu untuk hati teman okkkk....

Pendekkan citer, kami sampai kat sana dlm kul 11.30am, bertolak seawal pagi la kaedahnyer, maklum le p konvoi ramai2kan..mcm2 boleh berlaku..ada yg lewat, ada yang terawal, ada yang ketinggalan hihihi JANJI MELAYU....

Sedang elok je la kami sampai kat sana, chelet2 pon udah tersedia untuk di chek in. sib baik kami anak beranak dapat 1 bilik, so x der le nak lemah lembut gitu kalu nk tido, hihihi..lupe pulak nak ambik gambo biliknyerm tak terpikir pon...hahaha ingat katil untuk rehat rebah badan.

Hari tu memang cuaca agak panas, lepas makan n zohur kami rehat je kat bilik, lagi pon anak2 teman x berapa sehat sebenarnyer...tapi alhamdulillah masa kat sana depa x der le pulak merenget2 bagai..ubat memang ade je teman bawak...

dalam kul 3ptg kami bawak le bebudak nie p tepi pantai..main-main pasir, blm boleh nak mandi-mandi lagi nanti hitam pulak hahaha panas wooo... exceli lepas asar ada program EXPLORES so x der le beria2 sangt nk mandi bagai time tu, tunggu lepas abis acara baru nk buat activiti pantai....


                                                           
 Bebudak nie abis ati le dapat main pasir
     maklumla dok rumah tengah pekan mana ade pasir ye dak hihii

 aktiviti santai petang lepas makan n tido 
 bangun tido dok tepi pantai kk
 entah ape le rgagam deme niee ish ish ish

Para peserta Explores

Penyokong tegar hihihi

 Chek Point 1 ****
MAKAN MAGEE SMPI ABIS N SEBIJI EPA SETIAP 1 KUMPULAN
Kaedah asben teman makan magee tu, 
dia kauk je dengan tangan x sempat kembang pon hahaha

ha yang nie lwn yang kecik abis...tercungap2 couple nak ikut hahaha

 Chek Point 2****
Nyanyi lagu NEGARAKU, Abis lintang pukang senikata hihihi

Chek Point 3****
CUCI KETA SAMPAI KILAT hahaha untuk tuan keta k..

Ha team lain udah sampai jugak weh,
masing2 nak jadi yang pertama hihihi

Ha yang nie pulak Chek point akhir, chek point 5, tanam diri 
then rendam badan dlm laut..hihihi,, chek point 4 tertinggal lak gambonyer..hihihi
abiskan sebotol ayo mineral btl beso,,ala kacang je ye dak.....

hahahaha PEMENGANNYER

****TEAM WAN LEBO ****
TAHNIAH Yeeee...

ok episod mlm pulak wokey jom kita tengok apa yang ada.>>>>>>




Nie antara activiti salingan...antara berkaro ok...
BIRTHDAY GIRL N
 ANNIVERSARY My Mother n Father IL

ok gambo berkarok n ambik hadiah x dan nak ambik...kusyuk layan 
dendangan retis2 mlm tu..

ok nanti kita sambung part 23hb pulak ok
panjang nie citernyer jangan kome jemu membelek blog nie k...




No comments:

Post a Comment