Digital clock

Friday, 12 July 2013

PENGALAMAN PERTAMA

Hari nie sek nurin buat hari terbuka tok ibu bapa..majlis mula kul 8.30-11.30..gayenyer macam singkat je time tu kan..teman pon buat kptsn nk kuar dari office kul 9.30 la, sebab apa tau??mgkn time tu org dh x ramai le konon2nyer hahahaha...tapi sampai2 je sek,bila dh ambik nurin dlm klass bwk turun ke dewan..sebaliknyer lain pulak caranyer hahahaha, nak tau dak apa caranyer?????

Kesahnyer gini.murid tahap 1[1,2,3] ni kan x der peperiksaan awal thn ke hape...maklum lah la nie dh guna
system baru loooo...system yg kadang2 teman pon x berapa nak paham hahahaha...
Hari nie, rupanyer2 bukan setakat jumpe guru kelas je... dek kerana guna system baru, ibu bapa perlu berbaris sepanjang mana yg beruang utnuk berjumpa dengan 6 org guru matapelajaran huhuhuu,,, maknernyer enam kali teman kena berbaris smbli menanti tibanyer giliran sendiri hihihi..

Dalam pada tu macam2 gelagat boleh tengok, dr murid,ibu bapa sampai le ke cikgu....Bak kata citer P.Ramli
CIKGU RAMLI hahahaha, saya suka main bola, hari-hari saya main bola.Cikgu senyum2 saja,lama-lama cikgu tunggu ibu bapa...cikgu pon boleh tertidor juga hahahaha...ok lah nnti sambung lagi...

No comments:

Post a Comment