Digital clock

Thursday, 21 March 2013

Hasil Creative Nurin

Ha kawan-kawan tau x rgope ape kah benda di atas????? 
Nie kerja2 dlm sbjc BI..
Tanye Nurin:- Nie Arnab yang kita buat..org lain x buat mcm nie, kita sorang je buat mcm nie... 
Arnab????errrmmm sebab dia kata dia srg ja yg buat mcm nie saya kata kat dia baguuuueeeehh org x buat ko buat hihihihihi


Ha yang nie pon antara kerja2 dlm sbjc BI..Banyak pulak la yang bebudak umur 7thn zaman sekarang nie kena persembahkan...x sama mcm zaman mama depa dolu2..
ZAMAN BETUL-BETUL DAH BERUBAH..
Sebelum yg dekat atas nie dah siap yg lain..tapi comel2 je saiznyer..maklum la cakap mengejut mn nk ada benda2nyer yg x dernyer gmbar yg besar2 tu la...nurin dah bawak pi sek,cikgu dia dah chop nice work 15/3/2013..pas tu dia bawak balik..dia cakap, mama cikgu x gantung pon gmbar tu..kenapa?
''Kecik beno..Cikgu tak berkenan katanyer'''Hamboiiiii terkedu cheq dia habaq lagu tu....pas tu dia tersengeh2 mcm kerang busuk..dia jwp takk la ma..hihihi kita yg ckp.. pas tu dia pujuk soh bg gmbr2 fmily yg besar2 nk buat mcm dlm buku teks tu..senang nak potong n tampal....itu lah hasilnya....


2 comments:

  1. hasil rabbit dia tu sungguh creative :)
    lain dari yg lain ok....
    zaman skarang memang aktiviti class budak2 lebih advance dari kita kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju sangat ''advance dari kita'' hihihi

      Delete