Digital clock

Tuesday, 28 October 2014

MANA LAGI??? ATIVO PLAZA LA...

ERM nie citer udah lama k..tak daya nak update waktu tu,
entah ape ke heynyer huhuhu..ermm sini la tempat riadah mama n anak2, nak kuar kawasan dari sri damansara nie,kena ikut pengaruh gak, kalu R jauh sikit kot mejongketnyer..time nie pengaruh M, ate dekat2 je la, apa pon mama nampak cam anak2 mama happy la kan..kot ye la kalu korang pikir gitu ye dak...huhuhu


video

Erm mama pon suke pergi kat ativo nie, maknenyer sri damansara lo nie..
udah standard Bandar Utama kot hihihi





Thursday, 23 October 2014

SELAMAT KEMBALI BERBLOG, PN GIHA

Ermm lame beno blog nie cuti, mengalahkan orang cuti bersalin ye dak...
Ate mana nk muatnyer, aje beno teman sebok,..entah hape2 le yg dibuatnyer..
Ha ri nie nk berblog pon syok sikit, coz udah ada peneman kembali dok sebelah meja nie..my kak bff udah kembali bertugas selepas cuti bersalin..ha nampak tak? motif kenapa blog nie pon bercuti hahahaha...

Sepanjang kak bff [ate dia sudi ke ye dak jd bff teman? MOTIF?]teman tu cuti bersalin, teman nie udah jadi hargu segala macam tau...Nak ku ngaduuu.. tiada tempatnyaaa..nak ku luah tiada yg sudi...hahaha mengong ko nie yek giha oiii..cakap sesorang,,dengan dinding huhuhu..udah nasib teman rgope itu sabo je la...

Ermm nk tukar topik la..entah kome paham ke tak story atas tu, kalu tak paham buat2 paham je la ye kawan..

Sepanjang kak bff, tak der, makan pon sorang2 tau.. makan tak lalau, sembang pon tak puas hihihi..sebab apa kome nak tau..MOTIFFFFFFFFFFF...hahahaha, jagan marah areeee..


Ha nie la motifnyer...makan sekokak je udah tak lalu kome oiii...
nie bos beli time kak bff cuti bersalin,,nampak tak???
tak selerga teman tau...

Nie semua berasakan doyan..doyan udah lugroh kome..
ada ada saja bos teman nie,,jumpa saja makanan berasas doyan, 
atas kiri kek doyan, kanan atas roti doyan, bawak puf doyan...
ape pon alhamdulillah rezeki kan..semoga murah rezeki bossss..

Ermm ate tak selera2 pon rase mcm berat teman nie bertambah tak agaknyer ye?????
ish ish ish...OK nanti sambung.. 
Banyak citer teman udah masuk peti besi..nanti teman bukak semula ye..