Digital clock

Friday, 5 September 2014

KALI KE-2 NURIN SEMPUT

Nie citer semalam dalam kul 12.15pm phone bunyi...ehhhh nombor sapa nie?
Assalamualaikum nie mama nuri? uiiisshh ati dah detik dah, apehal si nurin nie?  ye saya..saya ustazah.....lupe nama..nie nak maklumkan kepada puan, nurin tadi ada sukaneka..lepas acara larian tu..dia semput...aareee?semput..ye puan saya minta maaf sebab x tahu pulak dia ada semput..ehhhh x pe ustazah..tp rasenyer pon memang dia tak der semput..dgn konpiden je bercakap dengan ustazah tu..errm boleh tak puan jemput nurin di sekolah..saya ada dengannya di dewan..ok ustzah..mintak maaf ye puan mengganggu puan..eh x pe ustazah..assalamualaikum..

Letak je phone.time tu nk pi toilet, time tu la jantung tetiba degup kuat..sambil tu pikir jugak,, adduhhh ape la pulak akai anak aku nie???ye ke dia semput...ha nampakkan mama sendiri pon dok syak anak macam2 huhuhu..Sekalinyer..baru teringat daaaa..yang dia pernah semput dah sebelum nie sampai kena sedut gas...alamak..betul la anak aku semput, mengong betul aku cam mana leh tak hingat pulak, huhuhu..Mungkin sebab benda tu jadi sekali sekala la niee jadinyer,coz memang x pernah ada  memori yang mengatakan anakku ada semput..tapi apakan daya kita hanya hambanya yang lemah..aku terima seadanya..

Sampai sekolah terus jumpe Nurin then baru cakap balik dekat ustazah tu yang mama dia lupe yang si nurin pernah semput sekali huhuhu..tengok keadaan nurin masa tu dah kurang dari awalnyer lega sikit, keluar sekolah terus je bawak pi klinik..takut melarat..dan akhirnyer...


Nie le obatnyer kan..
ok la mama doakan anak2 mama sihat-sihat sejahtera ye..



Tuesday, 2 September 2014

BARU NAK UPDATE BLOG< ISH ISH ISH

Errrmm, nampak macam sebok sangat ke teman nie ye..haddoiii2..
Tapi memang sebok pon sebenarnyer, sejak semanjak kak Syaniaftersix cuti bersalin,,errmm time tu le teman keseorangan,, nak makan pon tak der selera huhuhuu..teman gosip, teman berbual, teman berkongsi cerita errrmm x dor sunyi tauuu...Lamanyer nk nunggu bulan 10 kak syaniaftersix masuk kerja...

errmm tapi dalam sebok2 tu nk jugak berbisnes dok sorang2 nie ha...hihihi sikit2 lama2 kot2 jadi bukit ye dak..yang pasti kerja utama mesti diselesaikan dahulu...tak gitu kengkawan...
ha tak mau ckp byk la..jom tengok NWZ C yang ada ye... teman jual cara terus tangan ke tangan n online...
sapa berminat boleh bg tau ye...






Ha nie PURSE WARNA2 MEMUKAU YE..cuma RM28





Ha Tudung Bawal Hoodie NWZ C nie cuma rm12



H.bag nie Cuma RM40
***Jika anda perasan,,maaf diatas kesilapan typing***
apa yang pasti harganyer tetap menarik..pasti berpaputan..


Kpd sesiapa yang berkenan boleh la tinggalkan pesanan ye..tq