Digital clock

Friday, 13 September 2013

NAK ADIK!!!!!

Ha ini lah orangnyer yang nak adik tu...
bukan korang je nak,hihihi mama pon  nak jugak
tapi sabar ye,sabar itu separuh dari iman..okkkk

meh kita layankan gambo2 kat bawah nie yer, gelagat bebudak nie
bila tengok baby baru...


Tekun melihat opah siapkan baby, baru lepas mandi,,
opss lupa lak nk perkenalkan yer..
ini bukan cucu mak teman ye,,
ini anak kepada sepupu sebelah suamiku...


tengok nurin mulanya dia nk kipaskan baby tu,
teman kata usah dibuat,kang x pasai2 tecalar balar kpla bby kang..
alih2 dia yang berkipas huhuhu
tak mau berganjak depa dari situ..sampai siap depa tunggu..


Ha kome nengok tu baby tu tengah menganga,
tengah nagis tu, sejuk kot..tang tu la yang teman rindu tu
isssshhhhh baby nangis syok oooo dengonyer
tambah lak udah lama idak dengo baby nangis
ate,bila dengo je bby nangis,jam2 tu terasa lak nak baby cepat2 hahahaha


Ha baby dah nk siap di make up kkk

Hai nama saya 
DHANI ADAM AQASHAH

Kak long Nurin suka beno kat dhani,
ha tengok dhani pon dok renung kak long nurin ja tu..


Sayang kak long nie...eemmmmuaahhh..
mama cepat2 la ada adik!!!!!
insyaallah ye anakku
ada nanti rezeki kamu nk beradik pulak k..






Thursday, 12 September 2013

KAWAN BERGADUH VS BUAH HATI


Kamu adalah buah hati mama dan papa,
Kamu jugak lah kawan gaduh mama,
Kamu juga pendengar setia radio live mama, errrrmmm
Bising2 mama untuk kamu jugak anak2 oiii,
Mama nak kamu jadi insan/anak yang berjaya
Dunia akhirat, mama sentiasa berdoa
 Agar dipermudahkan setiap usaha kebaikan kamu
Mama dan papa sayang kamu..