Digital clock

Friday, 28 June 2013

LAGI N3 BIRTHDAY AKMAL

HIHIHIHI x abis2 lagi ye jangan lah kalian jemu untuk menjenguk yeee....
Ala majlis simple2 je nak seronokkan anak2,
Nasib ba


Ha Nie Menu Simple je, maklum la buat lepas time kerja ..kul 8.30pm

Pulut Kuning+Rendang Daging+Bihun Goreng+Jajan2+Kek n Popia mini je..
Ayo pon ade le teman sediakan, kang tercekek lak bebudak tu...hihiii




Ha tq kawan2 coz sudi meraikan majlis simple saya[akmal]


Time Kasih MAMA beli kek happy birthday to u adik...


ooohhhh terharunyer... MAMA..


TQ Sayang,mama doakan anak2 mama sihat2 n berjaya ye..



Ha nie pulak kengkawan mama,dimana ada ibu disitu ada anak2....
TQ TQ TQ 




















Wednesday, 26 June 2013

HAPPY BIRTHDAY AKMAL...

ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN ANAK-ANAKKU
ALLAH SELAMATKAN KAMU..

HAPPY BIRTDAY SAYANG 
SEMOGA JADI ANAK YANG SOLEH



HAPPY 26.6.2013

Hai teman2,
Bersua kembali kita bersama-sama...AHA AHA AHA....
Apa yang HAPPY nyer ye dak kawan2..ha nie nak citer nie...

Hari nie teman dah raya..hihihihii raya in advance..
ate mana idaknyer ganti pose, udah rgope puasa sebulan hihihihii...
Alhamdulillah udah selesai semuaanyer..itu yang beraya hari nie hihihihii


Ha nie la sarapan teman di office...sebenarnyer bukan disebabkan abis pose teman buat nie....
Udah lama beno hajat nie nk buat pulut kuning+rendang daging...
Memandangkan hari nie juga adalah hari yang istimewa buat anak teruna teman...

SI AKMAL HAZIQ
BIRTHDAY 4YEARS

Alhamdulillah dah lepas hajat teman...nk buat pulut kuning semperna birthday boy...
Tapi yang birthday nyer x makan lagi ptg nnti baru makan..hihihihi 
Gigih teman merendang tngh mlm td, n berembun pg td kukus pulut hihihihi..
Yang pasti berbaloi2 hubby teman makan subuh2 td sblm p kerja katanyer
ERRRRMMMM SEDAPPPPP....
Alhamdulillah..






Monday, 24 June 2013

PENCEMARAN

JEREBU OH JEBEBU....

Salam,
Mata dah mula pedih-pedih gatal...
Hidung dah soseh-soseh...
Oh adakah ini tandanyer teman udah dijangkiti virus oleh jerebu?????

2,3 hari nie memang keadaan jerebu disekitar KL dan Selangor terok betul
Sampai dah terhidu bau asap sampai ke dalam rumah ...
Aduhaiiiii bila le nak redanyer keadaan ini......

Sekolah Sekitar KL & Selangor pon dah diarah tutup mulai hari nie..
Alhamdulillah, dpt le dielakkan keadaan terbuka pd anak2 ye dak kawan-kawan....

Monday, 17 June 2013

DUGAAN


Ha nie kesah ragam anak2 di pagi hari....NURIN X PI SEKOLAH.
Mlm tadi dia muntah2 lima kali dlm kuantiti yang banyak....hasil pemakanan satu hari..
ingat pagi nie dh x der apa2 le....masa kejutkan dia dari tudur dia dah mula merenget2
hape lagi teman pon dah mula le nk on radio...
teman rgimas pagi2 belum apa2 lagi udah merenget ngadu sakit itu lah,sakit ini lah..
sepanjang mandi smpi le dah siap pakai baju sekolah n sarapan x der hape pon,,
teman cakap dengan dia cepat sarapan n makan obat memang le perut rasa pedih coz mlm td dh muntah..
lagi dipujuk2 n cakap lembut2 lagi kuat rgenet2 n pengaliran ayo matenyer...ADUHAIIIII
hape kena kamu nie nurin,,,asyik xsehat nk p sekolah je kamu,dh smpi sekolah jd x sehat pon kamu..
ha mula le teman tu mengomel2 je..mana idaknyer kengkawan..10.6.13 miggu prtm bukak sek tu
kul 9am cikgu dh call kata yang nurin x sehat cirit birit...x pasai2 teman kena kuar pulak hambik dia bawak balik....dah 2  kali jugak ambik dia dari sekolah coz cikgu call kata x sehat..asyik2 dia...huhuhuhuuu dugaan.
lepas..nk jadikan cerita x pergi sekolah paginie///elok2 je galas bag dia berlari ke singki haaa hambik ko
selambak keluar 2x macam ayo paip pecah...UDAH le kalu gitu x payah le kamu p sekolah...karang x pasai
mama pulak yang kena kuar office nk jemput kamu kat sek bawwak balik..
KOME nak tahu hilang terus rgenget2 n ngalir ayo mate tadi...ate macam mana teman idak bebelll kalu tetiba
je teman nmpk mcm segor pulak..tp memang le dia x sehat...kan...ish ish ish....DUGAAN ye dakk
TAPI teman nk kabo nie..dekat kawasan rumah teman nie..udah 4 org jugak bebudak yang dapat penyakit
muntah2 nie..dari baby smpi le kanak2 entah hape virusnyer...asal bawak jumpe doc..deme pulak tanyer kita
salah makan kot?yang baby tu mgkn kutip2 makanan dekat lantai la...habis kalu family lain2 sama ke tabiat deme ye dak...huhuhuuuu RENUNG2KAN, SELAMAT MENJALANI KEHIDUPAN YANG SEHAT...

SAHUR JOM SAHUR

Teman pose lagi hari nie..setiap pagi kalu pose ganti2 nie simple2 je teman makan....
3 hari sudah pon teman makan semunyer berasas roti..
ROTI PIZA

ROTI TELUR

ROTI SOSEJ

Pagi teman teman sahur dengan roti jugak tapi ada add dengan kek batik biskut mariee huhuhuhu sodap....


Syukur alhamdulillah atad rezekinya...


MENU SIMPLE DI HUJUNG MINGGU

Hai, minggu lepas kan pose ganti 3hari,baru pose ganti tekak dah nk teringin nak makan macam2.
hari sabtu tu kononnyer nak pose gak tapi terlajak lak tidur smpi kul 6pg hihihihi,makanyer idak le
teman pose hari tu...lepas tu macam biasa le rutin suri rumah masak tok sarapan,lunch n dinner la kannn..
hari sabtu tu masak simple2 je.asam pedas ikan jaket,goreng ikan,goreng ayam berempah n rebus sayur bayam+tauge colek sambal belacan jo hihihii terleleh teman cheritenyer hohohoho..


HA MACAM MANE KOME TERLIUR X?
hihihihi perasan teman ye..kome masak lagi sedap kan?????

Thursday, 13 June 2013

DUGAAN

Salam,
Hai semua, Alhamdulillah pose teman semalam selesai.
Walau pon semalam jugak le tetiba badan teman nie x berapa nak sehat,
Seram-seram sejuk n selesema..tapi syukur dipermudah sampai waktu berbuka....

Hari nie tekak teman perit ja,time nak sahur tadi, ngumit2 mulut nie mintah dipermudahkan
n beri teman kekuatan untuk selesaikan pose n segala urusan teman hari nie ye,insyaallah..
obat pon teman udah makan sahur tadir,harap2 bertahan la kan...

Wednesday, 12 June 2013

GANTI POSE

Salam Semua,

Hari nie first day teman ganti pose yang masih ada berbaki 9hari lagi banyak beno kan?
Ate gini le gayenyer tiap taun,asal nak menjelang bulan pose yang baru le,
baru sebok nak mengantinyer
Harap2 cepat le teman selesaikan baki2 pose yang tertungggak tu..
Semoga hari esok lebih baik dari hari ini...
Ate made idaknyer baru ganti pose x sampai setengah hari,
Pagi2 tadi sampai je opis teman udah rebahkan kepala,
gantok beno rgopenyer...aduhhhhaaii dugaan..
X pe la baru first day kan, ajenyer ngade2 ye dak...ok la da da..

Thursday, 6 June 2013

MALAM PENUTUP 1.6.2013

HA NIE WAKTU MLM, HARI YANG SAMA JUGA ADALAH
HARI YANG INDAH BUAT PASANGAN2 DI BAWAH
LAYAN....

JUNE DALAM INGATAN








OK cukup lah setakat nie,,nanti kengkawan bosan pulak,asyik2 gambo org kawin je kan
tak habis2 hihihihi... ok da da da






SANTAI PHOTO












CANDY BUFFET ALL IN 1

 Ha yang nie table macam2 ada,pilih ja yang mana mahu...
 2 singgit, 2 singgit, 2 singggggiiiitttt...hahahahaha
 macam jualan hari kantin sekolah pulak hihihii,
 but yang paling penting HAPPY..










ASYIK MUKA PENGANTIN JE KAMI PON NAK JUGAK


HA HARI YANG SAMA MERUPAKAN HARI ULANG TAHUN PERKAHWINAN KAMI YANG KE 8THN, SEMOGA PERKAHWINAN KAMI BERKEKALAN N BERBAHAGIA..N TQ JUGAK BUAT MY HUBBY DIATAS SEGALANYA LOVE U..

LAGI GAMBAR PERKAHWINAN

Ha macam mana kengkawan sama tak muka saya n si kembar..agak2 suami si kembar nie akan tersalah orang x, macam mana masa saya kawin dulu my hubby tersalah orang kata koooo hahahahaa tersipu2 malu dibuatnyer hihihihihi....nak buat macam mana ye dak udah namanyer KEMBO...ok jom layan lagi gambar2 k




  







Tuesday, 4 June 2013

ALHAMDULILLAH

Salam,

Alhamdulillah majlis perkahwinan kembar saya pada 1.6.2013 berjalan dengan lancar dari hari nikah hingga lah majlis persandingan, Terima kasih diucapkan kepada semua ahli keluarga,saudara-mara,jiran2 sahabat handai yang membantu, dan yang hadir pada hari persandingan, kami seisi keluarga memohon seribu kemaafan sekiranya ada yang terkurang,dari segi layanan dan lain-lain..

Gambar?

Mesti la ada, insyaallah senang2 nanti teman up load ye gambar2 tersebut da da....